Volwassenen

U bent nooit te oud voor een beugel. Tanden kunnen op elke leeftijd rechtgezet worden zo lang het tandvlees en onderliggende botstructuur gezond is. We kunnen verschillende behandelingen aanbieden voor elke leeftijdsgroep – inclusief volwassenen. A new smile can begin today.

Orthodontie op latere leeftijd kan uw persoonlijke uitstraling en zelfvertrouwen dramatisch verbeteren. Het verbeteren van de gezondheid van uw tanden en tandvlees is net zo belangrijk. Scheve tanden en een malocclusie (verkeerde beet) kan een bijdrage leveren aan tandvlees en botverlies, tandbederf, abnormale slijtage van het tandglazuur en oppervlakken, hoofdpijn en kaakgewrichtspijn. Veel volwassenen in onze praktijk worden behandeld met een gecombineerde aanpak tussen orthodontist, parodontoloog, eigen tandarts, fysiotherapeut en/of kaakchirurg om een goede basis te leggen zodat er een optimaal resultaat behaald kan worden.

Een groot percentage van onze patiënten zijn volwassenen en komen zij overeen dat het nooit te laat is om hun grootste bezit te verbeteren – hun lach.

 

Copyright © 2011 Orthodontia. Website Copyright © 2011 K.E.Kwee, SyndiCube Studios.